diumenge, 21 de novembre del 2010

Petites millores, tardor 2010

Ens vam adonar que al camí d'accés a la zona d'aparcament dels allotjaments rurals hi faltava il·luminació, i aquesta tardor hem aprofitat per fer dues petites i significatives millores: d'una banda, hem instal·lat uns punts de llum al llarg del camí per facilitar l'accés dels clients a l'aparcament; de l'altra, hem col·locat un rètol on diu "Allotjaments" que mena els clients a la zona d'aparcament. D'aquesta manera, s'han establert dues zones per aparcar els cotxes dels hostes: en primer terme, els que s'allotgen a la masia; més enllà, la zona d'aparcament per als dels allotjaments rurals, ja que els queda més a prop de l'entrada als apartaments.
Per ara, us mostro una foto de l'entorn de la masia a la tardor. No vam estar al cas i se'ns va fer fosc, per la qual cosa les altres fotos van quedar un pèl fosques. No patiu, ben aviat us les mostrarem.

dilluns, 15 de novembre del 2010

Properament, Mas Molera a la tardor.

Ben aviat, us oferirem imatges de l'entorn de la masia a la tardor. També us mostrarem un nou espai renovat: el camí cap als allotjaments independents gaudirà de més lluminària i d'un rètol de fusta que n'assenyalarà el camí.